Skivmaterial

Brett sortiment av högkvalitativ plywood i flera olika material

Plywood av högsta kvalitet

Plywood är ett skivmaterial som består av tunna lager träfanér. Det är ett formstabilt och hållfast material som är mycket populärt inom offentliga miljöer och husbyggen. Vi erbjuder högkvalitativ plywood i flera olika material. Prata med oss så hjälper vi dig att hitta det bästa valet för ditt projekt. Vi har plywood för alla typer av projekt och förutsättningar. Prata med oss så hjälper vi dig att beställa den plywood du behöver. 

K-plywood

Högkvalitativ plywood som uppfyller kraven från den svenska marknaden. Används till olika typer av konstruktioner eller förpackningar. Mestadels sätts det upp bakom gips eller används som emballage i förpackningar. Prisvärd och tålig plywood. Ellioti Pine i alla lager. Med andra ord Brasiliansk fura.

Används till: enklare byggnation, väggar, tak, golv, snickerier, emballage, beklädnad och skydd, etc.

k-plywood
plywood

Slitskyddsplywood

Filmbelagd plywood av korsvis limmade björkfaner, exteriörlimmad. Slitstark och stryktålig plywood. Filmbelagd björkplywood med en sida hexa-mönster. Används mestadels till golv till släpkärror och lastbilsflak. Men kan med fördel användas till entresolgolv eller konstruktioner för utomhusbruk. Kärna av björk vilket gör skivan tålig för båda slag och väder samtidigt som det är röttålig och formstabil. Film mörkbrun 220g/m2. Viktigt att kantförsegla sidorna när man sågar i skivan.

Används till: släpkärror, lastbilsflak och entresolgolv.

Formplywood

Filmbelagd plywood med en kärna av poppel. Två släta sidor, används för gjutning av betong. En enklare, prisvärd, Filmbelagd plywood med poppelkärna för gjutning av betong. Kan användas mellan 1-7 gjutningar. Kantförseglad med utomhusbeständig färg. WBP- Vatten- & kokfastlimmad.

Används till: enklare form-gjutning, skydd, avskärmning, emballage eller beklädnad (t.ex. i lantbruks-byggnader lagerinredning, fordonsinredningar)

Form plywood
sapeli-plywood

Sapeliplywood

Fanerad plywood med eukalyptuskärna, ytterfaner i sapeli-mahogny. Prisvärd plywood som ofta används till båtinredning eller konstruktion. Bra ersättning till Lauanplywood. En stabil plywood med släta ytfanér vilket gör att det går fint att måla på. Rödbrun färg som blir mörkare med tiden. Kan med fördel ytbehandlas. Sapeli tillhör mahognysläktet och är därför väldigt populär som inredningsdetaljer, framför allt inom båtindustrin.

Används till: båtinredning och konstruktion

Björkplywood

Björkplywood är en av de mest användarvänliga och populära plywooden i Sverige. Användningsområdena är många då det är tålig och stabil plywood med ett fint faner. Finns i olika kvalitéer för att passa alla ändamål. WBP-limmad plywood med björkfaner i alla lager. Tålig formstabil plywood med ett brett användningsområde.

Används till: konstruktioner där faneret skall vara synligt

Björkplywood