Välkommen till IBI Wood

Vi är experter på trall, paneler och skivmaterial och vi vill göra allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen i valet av virke. Tack vare vår och IBI Internationals långa närvaro i branschen, har vi ett brett kontaktnät av leverantörer globalt. Det vi inte har i lager, kan vi enkelt beställa hem.

IBI Wood är företaget som är experter på trall, paneler och skivmaterial. Inom företaget finns det en lång erfarenhet och en expertis inom våra produktområden – få kan trä som vi kan. Systerbolaget IBI International AB har en lång historik av trading med trä och skivmaterial runt om i världen. Det är en trygghet för oss att de har kontor både i Sydamerika och i Asien som gör att vi får en unik kontroll på hela värdekedjan från skog till dig som slutkonsument. Detta är något som få kan jämföra sig med i Sverige.

Välkommen att bekanta dig med IBI Woods sortiment. Låt dig inspireras, få tips och få svar på dina frågor. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi är vana att hjälpa till och samarbetar idag med kunder inom bygghandel, industri, arkitekter och privatpersoner i valet och inköp av träslag. Vårt erfarna team är redo att hjälpa dig.

Våra återförsäljare

Bolist logotype
Derome logotype
Optimera logotype
Woody logotype
XL Bygg logo
Beijer Byggmaterial logo
Bygg hemma logo
K bygg logo

Vi som jobbar på IBI Wood

Richard Lomfors

Marknad

Richard Lomfors

richard@ibiwood.se | 0761-171 662

Ekonomi

Emma Persson

emma@ibiwood.se | +46 762 49 75 13

Logistik / Sälj

Alexander Sheerin

alexander@ibiwood.se | 0702-695 786

Inköp

Tina Alm

VD

Kai Schou

kai@ibiwood.se

Sälj

Hans Olovsson

hans@ibiwood.se  | 073-251 24 75