Experter på trall, fasad och skivmaterial

Välkommen till IBI Wood. Vi är experter på trall, fasad och skivmaterial med ett stort sortiment av exotiska träslag. Vi vill göra allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen i valet av virke. Tack vare vår och IBI Internationals långa närvaro i branschen, har vi ett brett kontaktnät av leverantörer globalt. Det vi inte har i lager, kan vi enkelt beställa hem. Kvalitet och expertis inom trävaror, för hållbara miljöer av trä. 

IBI Wood är företaget som är experter på trall, paneler och skivmaterial. Inom företaget finns det en lång erfarenhet och en expertis inom våra produktområden – få kan trä som vi kan. Systerbolaget IBI International AB har en lång historik av trading med trä och skivmaterial runt om i världen. Det är en trygghet för oss att de har kontor både i Sydamerika och i Asien som gör att vi får en unik kontroll på hela värdekedjan från skog till dig som slutkonsument. Detta är något som få kan jämföra sig med i Sverige.

Välkommen att bekanta dig med IBI Woods sortiment. Låt dig inspireras, få tips och få svar på dina frågor. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi är vana att hjälpa till och samarbetar idag med kunder inom bygghandel, industri, arkitekter och privatpersoner i valet och inköp av träslag. Vårt erfarna team är redo att hjälpa dig.

Våra återförsäljare

Vi som jobbar på IBI Wood

Richard Lomfors

Marknad

Richard Lomfors

richard@ibiwood.se | 0761-171 662

Ekonomi

Emma Persson

emma@ibi.se | +46 762 49 75 13

Logistik / Sälj

Alexander Sheerin

alexander@ibiwood.se | 0702-695 786

Inköp

Tina Alm

VD

Kai Schou

kai@ibiwood.se

Sälj

Hans Olovsson

hans@ibiwood.se  | 073-251 24 75