Materialguiden

Vilket trallvirke passar bäst till bygge av altan och balkong? Vad ska man tänka vid val av fasadpanel? Det finns mycket att tänka på vid ditt materialval och det är viktigt att man funderar ordentligt. I vår guide får du koll på vårt virke och träslagens olika egenskaper.

Trall

IBI Woods erbjuder en mycket vacker och hållbar hårdtrall. Helt naturlig och fri från giftig impregnering. Användningsområdena av våra trallsorter är oändliga, då de passar lika bra till broar och bryggor i offentliga miljöer, som till lekparken på förskolan och till bygget av din privata altan.

Våra produkter är utvalda som ett hållbart alternativ både miljömässigt och som en bra investering för framtiden.

bankirai trall
Hus thermo fura-fasad

Fasad

IBI Wood hjälper dig med vad du ska tänka på för att välja rätt fasadpanel till ditt hus. Vi erbjuder ett flertal olika fasadpanler – alla med sin unika färg, egenskap och profil. Det vi inte har hemma på lager tar vi hem på beställning. Kontakta oss för priser och om du behöver mer information.

Plywood

IBI Wood erbjuder ett stort sortiment av Plywood för alla typer av byggprojekt där användningsområdena är många. Vår plywood är högkvalitativ som uppfyller kraven från den svenska marknaden.

Björkplywood