Presentation IBI Wood

 

Det är inte lätt att hänga med i alla turer när företag knoppar av och nya  bildas. Därför kommer den en liten mer detaljerad bild av vilka vi är på IBI Wood.

IBI Wood startades  2019 och består av tre personer ( Richard Lomfors, Hans Olovsson & Alexander Sheerin).  Alla tre har en lång erfarenhet av branschen och har sålt trämaterial i många år. Gemensamt är att vi jobbade tillsammans på Interwood i Göteborg med att sälja plywood, trall och panel till bygghandeln.

Tillsammans med IBI International startade vi IBI Wood. IBI International är ett Göteborgsbaserat tradingbolag som under flera decennier  sålt trämaterial från Sydamerika & Asien till resten av världen. Så med en fantastisk inköpsorganisation med både kontor i Göteborg, Brasilien & Kina kan vi pressa priserna utan att tumma på kvalitén och få koll på hela kedjan från skog till färdig produkt. Vilket sätter oss i en unik situation på den svenska marknaden.

IBI Wood är grossisten av trä & skivmaterial med fokus på fasader & hårdtrall som prioriterar service och kvalité. Hos oss får du snabba svar samt produkter som håller. Vi har ett brett sortiment av trall, paneler och skivmaterial på vårt lager i Göteborg. Samtidigt som vi har ett gediget samarbete med många stora & små aktörer i Sverige samt Europa vilket gör att vi kan få fram det mesta med konkurrenskraftiga priser.

Vill du veta mer om oss på IBI Wood eller lära känna oss ännu bättre, tveka inte att höra av dig till oss.

FLER NYHETER

Vikten av att arbeta med certifierade och hållbara skogsbruk
Se en video om vikten av ett hållbart skogsbruk.
komposittrall
Projektbilder komposittrall brun
Projektbilder kompostittrall brun
Våra Återförsäljare
Hitta din närmaste återförsäljare
Nyhet Azobe
Nu kan vi även offerera Azobe mot projekt.