Leverans med kvalité

Nyligen fick vi in ännu en container med konstruktionsplywood.  En produkt som för många upplevs krångligt och osäkert. Oftast är det en osäkerhet om kvalitén och en rädsla för att skivorna skall slå sig och bli krokiga. Visst finns det risker när man importerar från Asien eller Sydamerika och det blir allt viktigare att känna sina leverantörer och inte ha några mellanhänder mellan importör och fabrik.

 

 

Vi på IBI jobbar intensivt med att hitta rätt tillverkare av rätt produkt och att hela tiden kvalitetssäkra våra leveranser. Vi har flera anställda i både Brasilien och Kina som jobbar med att hitta nya fabriker samt säkerställa kvalitén. Detta är en kedja som vi kontrollerar själva vilket gör IBI otroligt starka.

 

Många är det som försöker pressa priserna och beställer från nya fabriker utan en tidigare relation.  Resultatet blir ofta en besvikelse och det billiga priset beror ofta på en sämre kvalité. Detta resulterar i sin tur till att produkten tar skada och får ett dåligt ryktet när det i själva verket handlar om en dålig importör som inte vet vad de beställt.

 

Återigen är det oerhört viktigt att beställa från företag som kan sina produkter och kontrollerar sina leveranskedjor. Därför är det med glädje vi lossar våra containers och ser att kvalitén är lika bra som vanligt och vi har en produkt som vi vet håller för ändamålet.

 

 

 

 

FLER NYHETER

Vikten av att arbeta med certifierade och hållbara skogsbruk
Se en video om vikten av ett hållbart skogsbruk.
komposittrall
Projektbilder komposittrall brun
Projektbilder kompostittrall brun
Våra Återförsäljare
Hitta din närmaste återförsäljare
Nyhet Azobe
Nu kan vi även offerera Azobe mot projekt.